23 September 2008

Muzica de weekend

In weekend am de multe ori chef sa ma uit in garderoba, sa pozitionez si sa redecorez, poate ierarhic – hainele cu nume si cele de suflet vin primele, poate strategic – ce am cumparat cu banii de intretinere pentru ca era “un must”, pentru urmatoarele luni va avea prioritate si va trebui imbracat. Ascult muzica atunci cand “intru in sifonier”, mi se pare ca imi structurez mai usor viitoarele idei de look. Ce am ascultat/descoperit azi? Muzica de la Paris Fashion Week (ne place mult, e atat de variata!)

La Giorgio Armani show-ul a fost etnic, sunetele ritmate, mood-ul un pic adanc, pe Angus & Julia Stone, “Paper Aeroplane” din Hotel Costes volumul 10 (le am pe toate si merita).
Brioni – nou, toata colectia dark a mers de minune cu tribal techno, Juno Reactor, “Swamp Thing”.
De la Gucci un upbeat disco Kelley Polar, “Entropy Reigns” desi aveam de ales, am pastrat ceva colorat in tonul intregii colectii, sa ma bine dispun.
Pentru Dolce & Gabbana puternic, crud, a woman like no other (btw, ne dorim toata colectia viitoarei primaveri, atitudinea e intr-un fel…) Kanye West, “Love Lockdown”.
Sa revenim: Burberry Prorsum, linistitor, soft, romantic, Des’ree, “I’m Kissing You”.
Roberto Cavalli cu ceva electric techno, MGMT, “Kids”.
Distinsa doamna Alberta Ferretti vine cu outfit-urile specifice, intr-o atmosfera primitoare, show pastel si pe fundal Nina Simone, “Take of Business (Pilooski Remix)”.
Sa inchei? Dsquared² anii 70 si funk, sic red ca pot sa zambesc si eu cand ma gandesc la picioarele lungi ale manechinele in verva pe beat-ul lui Carrie Lucas, “Gotta Keep Dancin’ Keep Smiling”.

AUTUMN SALE

Pentru piesele de baza de purtat in zile racoroase, ni s-au parut oportune reducerile de pret - acum, la inceput de sezon, ca sa conteze cu adevarat.
Enjoy, ladies, chiar aici

Mix 2. "Manage this!"

O geanta cu toarte scurte, un palton lung, inodat in talie, tricotat si plin de bucle feminine, o pereche de cizme cazone cu talpa joasa. Un outfit coordonat pentru a-ti alungi silueta, pentru a te tine bine dispusa, la caldura, pentru o zi cu multe lucruri de dus la bun sfarsit si cu putin timp de "dichisit" :)
Un look incredibil de IN fashion dar uluitor de usor de... manageriat!




Pret geanta: 1080 RON
Material: piele
Marime: large
STATUS: out of stock
.
Pret palton: 820 Ron
Pret autumn SALE: 620 RON
Material: mohair cu lana
Marime: L
Culoare: bej grizonat
STATUS: out of stock
.
Pret cizme: 770 RON
Material: piele intoarsa
Marime: 40
Culoare: gri
STATUS: out of stock

22 September 2008

Mix 1. "So lady like"




Cum sa putem rata must have-ul sezonului? Impletiturile, crosetatul, tricotajele oversized, ochiurile largi din lana si casmir, dantela, da, obiceiurile bunicilor noastre sunt nepretuite, in cele cateva luni racoroase... mai mult decat atat, pe catwalk nu aveai manechine infofolite, nu existai!
Asa ca noi am ales o capa moale, versatila, simplu de adaugat peste o tinuta gandita in orice stil (dar intr-un bun gust aparte, va rugam). Si am mai ales o perechi de pantofi din piele intoarsa, ca sa ne alimentam mica pasiune pentru texturile care iti alinta pielea.
.
Pret capa: 640 RON
Pret autumn SALE: 44O RON
Marime: M
Material: casmir si lana
Culoare: gri urban
STATUS: out of stock
.
Pret pantofi: 706 RON
Pret SALE: 200 RON
Marime: 38-39
Material: piele intoarsa, piele lacuita
Culoare: gri, bej mustar
STATUS: in stock

In orele de relaxare

de la Spa, ideal ar fi sa porti un costum de baie one piece, adaptat formelor feminine si flatant pentru ele. In ce nuanta? in cea mai usor de asortat cu orice tip de ten - alb optic.



Pret: 290 RON

Marime: 40

Material: lycra

STATUS: out of stock

Ma pregateam sa ies...

Si m-am gandit sa arat asa. Palton scurt, din lana subtire, cambrat in talie in doi clini, fata si spate, fara guler, accesorizat cu borduri in culoare deschisa si portiuni din maneci in culoare inchisa.
Pret: 730 Ron
Material: lana
Masura: 36
Culoare: gri, gri antracit, negru
STATUS: out of stock

De purtat

...cu multe culori tari sau foarte tari, cu multe accesorii - un cluch din material textil si bratari late vintage / manusi trei sferturi (una din ideile noastre fixe toamna asta) si un sacou pe talie, poate din piele fronsata cafenie... sau de purtat ca atare, pe sub un cardigan scurt de mohair. Cea mai simpla alegere pentru o tinuta de zi e o rochie speciala, cu buzunare si volum.
Pret: 520 RON
Material: in cu matase, captuseala din matase
Marime: 36
Culoare: bej
STATUS: out of stock