23 September 2008

Muzica de weekend

In weekend am de multe ori chef sa ma uit in garderoba, sa pozitionez si sa redecorez, poate ierarhic – hainele cu nume si cele de suflet vin primele, poate strategic – ce am cumparat cu banii de intretinere pentru ca era “un must”, pentru urmatoarele luni va avea prioritate si va trebui imbracat. Ascult muzica atunci cand “intru in sifonier”, mi se pare ca imi structurez mai usor viitoarele idei de look. Ce am ascultat/descoperit azi? Muzica de la Paris Fashion Week (ne place mult, e atat de variata!)

La Giorgio Armani show-ul a fost etnic, sunetele ritmate, mood-ul un pic adanc, pe Angus & Julia Stone, “Paper Aeroplane” din Hotel Costes volumul 10 (le am pe toate si merita).
Brioni – nou, toata colectia dark a mers de minune cu tribal techno, Juno Reactor, “Swamp Thing”.
De la Gucci un upbeat disco Kelley Polar, “Entropy Reigns” desi aveam de ales, am pastrat ceva colorat in tonul intregii colectii, sa ma bine dispun.
Pentru Dolce & Gabbana puternic, crud, a woman like no other (btw, ne dorim toata colectia viitoarei primaveri, atitudinea e intr-un fel…) Kanye West, “Love Lockdown”.
Sa revenim: Burberry Prorsum, linistitor, soft, romantic, Des’ree, “I’m Kissing You”.
Roberto Cavalli cu ceva electric techno, MGMT, “Kids”.
Distinsa doamna Alberta Ferretti vine cu outfit-urile specifice, intr-o atmosfera primitoare, show pastel si pe fundal Nina Simone, “Take of Business (Pilooski Remix)”.
Sa inchei? Dsquared² anii 70 si funk, sic red ca pot sa zambesc si eu cand ma gandesc la picioarele lungi ale manechinele in verva pe beat-ul lui Carrie Lucas, “Gotta Keep Dancin’ Keep Smiling”.

No comments: