10 September 2008

Vintage si minimal, in rol principal in prima luna de toamna

Pentru ca nu putem sa intampinam sezonul si sa ne facem ca nu simtim izul "vintage" din aerul de podium, am postat cea mai classy varianta-explicatie a fenomenului: coperta Vogue 1957 (gandita de fotograful Norman Parkinson, recunoscut pentru snapshoturile cu inalta societate). Replica fidela a revistei si outfitul tulburator de feminin te fac sa realizezi ca atitudinea ta nu e chiar tot ce ii trebuie unui item vechi pentru a se transforma intr-o reala piesa vintage! E nevoie de calitate desavarsita, o textura glam bine intretinuta, patina fina (inevitabila) a timpului si... o poveste romantata...

Daca nu ai mood-ul pentru un retro-look veritabil, dar vrei totusi sa fii cuminte vestimentar, minimal style este urmatoarea alegere corecta si... excelenta pentru o aparitie notabila. A fost si alegerea majoritara in sondajul de Blog cu titlul " De adaugat in sifonierul de toamna" cu 41%. Multumesc celor care au intrat in joc, sper sa le fie de folos scurta descriere si propunerea noastra de outfit.


* StyleHunter podium FW08

09 September 2008

"Softwear-ul" la care ne pricepem

Cel de podium, haine confortabile in colectiile RTW/FW2008, varianta bluza si rochie, cu doua idei senzationale de outfit!

Pret: 510 RON


Pret autumn SALE: 410 RON
Marime: 36-38
Material: jerse subtire, aplicatii de matase
Culoare: crem, detalii multicolore
STATUS: out of stock

Pret: 665 RON
Marime: 36-38
Material: jerse crosetat, aplicatii de matase
Culoare: gri, detalii multicolore
STATUS: out of stock

Cotton (jersey) candy

Adica un soi de vata pe bat, dulce, dar din jerse de bumbac multicolor, cu aspiratii de rochita de weekend!
Our tip: un rasfat de culoare, o pereche de ochelari cu rame albe, in loc de poseta un plic oversized la fel de alb, piesa recomandata de noi, parul strans ordonat intr-o coada de cal casual-eleganta si... nu tocuri!
Pret: 720 RON
Masura: 38
Material: jerse
Culoare: print rose crem
STATUS: out of stock

Tinutele "all black" pot primi accesorii

... in genul unui trenci / rochie (mentionam buzunarele generoase oblice, umerii cu volum si reverul spectaculos, talia accentuata de cureaua stretch... s-au le-ati observat deja?!)
Pret: 756 RON
Pret
SALE: 200 RON

Marime: 38
Material: matase groasa peliculizata
Culoare: print gri, negru, fucsia
STATUS: in stock