08 August 2008

Jacheta vs sacou... vs bolero... vs trenci.

Acuarela pe panza... nu, nu! doar un trenci-coat de zile racoroase, de purtat cu o umbrela transparenta si cu o pereche de pantofi la fel (musai cu toc din plexi).
Pret: 810 RON
Pret autumn SALE: 610 RON
Marime: S
Material: bumbac cu poliamida, peliculizat, curea detasabila
STATUS: out of stock



Detaliile ultra feminine pe un sacou de tinuta business. Variante de culori: negru sau cream mustar. Accesorizate cu perechea potrivita de pantalonii scurti din stofa sau piele (da, da, de cei de pe catwalkuri vorbim...) arata genial!
Pret: 702 RON
Pret autumn SALE: 560 RON
Marime: 36
Material: in
STATUS: out of stock
Jacheta croiala clasica, taieturi specifice military, la fel gulerul si mansetele false ale manecilor. Ca adaos de stil, epoleti, curea pe sold... si culoarea: gri-vintage.
Pret: 727 RON
Marime: M
Material: lana subtire
STATUS: out of stock

Sacou versatil, jacheta in acelasi timp, sau bolero pentru after-job-lounging. Sau doar o piesa vestimentara bine croita... O accesorizam cu manusi lungi din piele neagra si LBD de dantela neagra. Cine are in dulap vechile cizme de motor are o solutie valabila pentru un outfit complet.
Pret: 659 RON
Marime: 40
Material: lana subtire, rever din piele
STATUS: out of stock

"Class" in cea mai simpla forma, in cea mai casual combinatie: sacoul de raion, cu detalii de jeans veritabil. Combinatie placuta mai precis datorita tiparului clasic, neschimbat de prin anii '60. Noua ne place in combinatie cu skinny jeans si flat shoes... alegeti voi topul!
Pret: 684 RON
Pret autumn SALE: 342 RON
Marime: M
Material: raion bicolor crem-negru
STATUS: in stock

2 comments:

Anonymous said...

hainele mele au nume....va felicit pt blog si hainele sunt adorabile, imi permit si o rochie Balenciaga, but that is not the point....In timp ce majoritatea opiniei publice este preocupata de inundatii si mobilizarea pt ajutarea acelor oameni...ce pozitie adoptati voi in privinta asta? le dati pantofi gucci si balerini chanel?...mai bine faceati un blog despre asta si despre cum sa-i ajutam pe oamenii astia....but what do I know maybe your little blog will become a fashion magazine and will be worth more than google one day...keep up the good work;)

Fashion statement said...

Multumim pentru cuvintele bine alese! E pacat, intr-adevar, ca multi au de suferit everywhere around the world, nu putem fi de folos cu prea multe, nici blogul de fata nu se erijeaza intr-o solutie pentru binele general si nici intr-o pagina de revista glam... e doar un blog cu haine... cu nume... facut de drag si noi speram si cu o finalitate lucrativa.
Aducem cat de curand Balenciaga :) dar till then, poate celelalte haine va atrag atentia. Multumim si asteptam si alte vesti!
Echipa